mobila ta”  este un brand al societatii Thalmann S.R.L. fondata in Sighisoara in anul 1999 si are ca scop, servirea mai eficienta a clientilor nostri.

In vremurile de azi, este parca mai important decat oricând sa te simți bine acasă și sa-ți creezi un mediu cu o atmosfera plăcută și benefică tie.

Sub acest aspect somnul deține un rol foarte important in viata noastra. Un vechi proverb românesc spune: „Cum îți așterni așa ai sa dormi.”

Noi te vom sprijini in alegerea ta in amenajarea unui cămin cat mai confortabil și placut. Patul este acel mobilier in care ne petrecem cel mai mult timp, de ce sa nu o facem intr-un mod ergonomic, placut si frumos.

Ceea ce definim ACASA este punctul de plecare la orice. Insasi educația pornește cu cei 7 ani de acasă….. Punem pret pe calitate si suntem permanent angajați sa ascultam si sa satisfacem dorințele clientului nostru.

Începând cu mobila configurata de calitate din diferite tari europene, și nu in ultimul rând cu mobilier executat la comanda la noi in țara, avem un spectru larg de produse cu care dorim a satisface cerintele si dorintele clientului nostru. Inspirati si convinsi de idea noastra am ales sloganul:

mobila ta – pentru ca totul porneste de acasa.